Craiova meniu:

Universitatea Craiova - CFR Cluj-Napoca 1-3, deja vu

[ Adrian Trasca ]

[ Meciuri Craiova ]
[ : 2021-05-15 ]
[ Craiova ]
[ Rom�nia ]

Universitatea Craiova - CFR Cluj-Napoca 1-3, deja vu

 4896 Jocul începe cu echipa din Ardeal în ofensivă, destul de justificat, ținând cont că pentru ea meciul are o miză mult mai mare. Totuși, deși este ieșită din cursa pentru titlu de campioană în acest an, Universitatea are de apărat locul în clasament pe care se află, 3, amenințat de Sepsi Sfântu Gheorghe, care s-a apropiat la un punct.

0-1 exact când ceasul se schimba arătând minutul 4:00. CFR Cluj-Napoca deschide scorul prin Păun la primul atac mai consistent. A fost o pătrundere pe partea dreaptă, urmată de un șut de la 10 metri, bine plasat în dreapta lui Pigliacelli.

"Evenimentul" nu este unul dătător de speranțe, de curând s-a remarcat că Universitatea Craiova nu a câștigat în acest campionat niciun joc în care echipa adversă a deschis scorul!

1-1, minutul 11, Baiaram readuce egalarea pe tabela de marcaj printr-un golazzo de la 25 de metri cu care s-ar mândri orice atacant.

Minutul 15, Mateiu trimite un șut asemănător cu al lui Baiaram din urmă cu 4 minute, dar mingea trece pe lângă poartă de această dată.

Minutul 23, Ivan pătrunde pe dreapta și șutează de la 10 metri la 2, 6 centimetri pe lângă bara din dreapta portarului ardelean Sandomierski. B-)

CFR atacă mai mult, având două jumătăți de ocazii. La prima au șutat unul în altul, la a doua, un fundaș oltean i-a suflat mingea din fața adversarului aflat în poziție bună de a înscrie.

Minutul 43, gol turcesc "marcat" de Câmpanu din lovitură liberă de la 20 de metri. La pauză se intră la egalitatea stabilită în minutul 11.

Minutul 56, ocazie CFR, care atacă mai mult. Se mai apropie de câteva ori de poarta Craiovei și reușește până la urmă să marcheze în minutul 68 prin Deac, rămas singur cu portarul la 8 metri distanță de linia porții.

Craiova se aruncă în atac, dar nu reușește decât să ajungă o dată în careul advers, iar în minutul 74, CFR înscrie din nou prin Păun, scăpat singur pe partea stângă și plasând inteligent mingea pe lângă portar, fix lângă bară. 1-3, deja vu din finala campionatului de anul trecut.

Nici la acest meci nu am fost lăsat să intru cu Aida... sub privirile căreia Universitatea a obținut 8 victorii din 8 meciuri la Craiova, două dintre ele chiar cu CFR Cluj-Napoca, indiferent că echipa din Ardeal era campioana en-titre sau lidera clasamentului!
Dar nu sunt superstițios, că aduce ghinion! :D :-)

Poza din articol reprezintă wallpaperul de la laptopul meu, cu fotografie de la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj-Napoca 2-1 din 16 decembrie 2017, primul meci la care am fost cu Aida pe când avea 7 luni și 3 săptămâni. 2-1, nu 1-3! ;-)

: 9 ( 1 ) - !15-05: Universitatea Craiova - CFR Cluj-Napoca 1-3, deja vu
Jocul începe cu echipa din Ardeal în ofensivă, destul de justificat, ținând cont că pentru ea meciul are o miză mult mai mare. Totuși, deși este ieșită din cursa pentru titlu de campioană în acest an, Universitatea are de apărat locul ... [ ]
[ Adrian Trasca ]
Meciuri Craiova

12-01: Victorie Craiova! Din tată în fiu!
Într-un an cu un virus contagios răspândit în toată lumea, să vezi un meci pe stadion a devenit un privilegiu neprețuit! Dar, cu ajutorul site-ului web pe care l-am lansat pe 4 august 2001 - şi care este cel mai vechi activ pentru Universitat ... [ ]
[ Adrian Trasca ]
Meciuri Craiova

11-01: Baschet Craiova într-un an aproape fără sport
Nu am mai fost la un meci de baschet de ceva vreme și nu prea aveam în plan să ajung la vreunul în viitorul apropiat, dar finalul acestui an urât mi-a oferit numai această posibilitate de a vedea un meci în 2020 în Sala Polivalentă din Craio ... [ ]
[ Adrian Trasca ]
Meciuri Craiova

09-11-2019: Nonchindie la Ploiesti
In etapa a 16-a, la Ploiesti se intalnesc Chindia Targoviste si Universitatea Craiova. Oltenii domina in prima repriza, dar au o singura mare ocazie, in minutul 21, cand Bancu trimite cu capul pe langa poarta din pozitie extrem de favorabila. De part ... [ ]
[ Adrian ]
Meciuri Craiova

15-09-2019: Universitatea Craiova - FCsB
Coregrafie impresionantã înainte de startul partidei! Apoi, FCSB s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de ultima achizitie din perioada de transferuri, un gol marcat cu sansa in minutul 89 dupa o respingere in fata din partea portarului Pigliacelli. < ... [ ]
[ Adrian ]
Meciuri Craiova

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii