Craiova meniu:

Craiova şi-a făcut loc între valorile baschetului românesc

[ Stiri sport diverse ]
[ : 2019-05-09 ]
[ Craiova ]
[ Rom�nia ]

Craiova şi-a făcut loc între valorile baschetului românesc

 4756 Echipa masculină de baschet a reușit să depășească „bariera“ sferturilor de finală și s-a calificat la turneul semifinal al Ligii Naționale, unde va da piept cu CSU Sibiu.

Trupa lui Aco Todorov a susținut ieri-seară meciul 5 al play-off-ului în compania celor de la SCM Timișoara și s-a impus greu, cu scorul de 67-62 (16-13, 18-19, 14-17, 19-13), la capătul unei evoluții oscilante, cu răsturnări de situație. SCM „U“ Craiova a câștigat astfel cu 3-2 la „general“ duelul cu SCM Timișoara, după ce în primele patru întâlniri scorul a fost 2-2.

SCM „U“ Craiova: Koreniuk (6 puncte), Troupe (15), Curry (15), Fraseniuc (4), Casale (4), Gajovic (18), Boone (5), B. Popa, Berceanu, Berculescu, S. Ionescu, Mijajlovic.

SCM Timişoara: Pesakovic (10), Diculescu (11), Coconea, Sherwood (12), Komatina (2), Mocritchi, Penciu, Ursan, Randolph (14), Baciu (7), Vukosavljevic (4), Stojadinovic (2).

Semifinalele se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide. Astfel, primele două confruntări cu CSU Sibiu au loc în Ardeal, prima sâmbătă, 11 mai, de la ora 20.45, a doua luni, 13 mai, de la ora 20.45. Duelurile 3 şi 4, din Bănie, vor avea loc pe 17 şi 19 (dacă va fi cazul) mai, orele urmând să fie stabilite ulterior. În cazul în care va fi egalitate după primele patru meciuri, „decisivul“ va avea loc pe 22 mai în Ardeal.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Universitatea BT Cluj şi CSU Oradea, după următorul program: 12-14 mai, Cluj / 18 – 20 mai Oradea; 23 mai Cluj).

: 9 ( 1 ) - !18-03: Gest frumos făcut de fanii lui SCM U Craiova
Joi, 12 martie, Federația Română de Baschet a comunicat decizia de a suspenda toate meciurile din competițiile interne până la data de 31 martie. Între timp, majoritatea sporturilor au fost puse „pe hold” din cauza pandemiei cu Covid-19.... [ ]
[ David Istrate ]
Stiri sport diverse

03-03: Finala Cupei României se va juca pe "OZN"-ul din Craiova


Finala Cupei României se va disputa la Craiova, pe stadionul "Ion Oblemenco", la data de 23 mai, a decis luni Comitetul de Urgenţă al F ... [ ]
Stiri sport diverse

17-07-2019: Simona Halep, omagiata de peste 20000 de spectatori
Prestigiosul cotidian L`Equipe scrie, miercuri, că Simona Halep a fost primită ca un star rock pe Arena Naţională.

"Simona Halep, primită ca un star rock în România", titrează site-ul cotidianului francez.

"Simon ... [ ]
Stiri sport diverse

13-07-2019: Simona Halep, CAMPIOANA la Wimbledon!
Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins ... [ ]
Stiri sport diverse

09-05-2019: Craiova şi-a făcut loc între valorile baschetului românesc
Echipa masculină de baschet a reușit să depășească „bariera“ sferturilor de finală și s-a calificat la turneul semifinal al Ligii Naționale, unde va da piept cu CSU Sibiu.

Trupa lui Aco Todorov a susținut ieri-seară meci ... [ ]
Stiri sport diverse

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania