Craiova meniu:

Nae Ungureanu: Ştiinţa, urmărită de ghinion

[ Craiova Maxima ]
[ : 2010-11-22 ]
[ România ]
 3636 Revenit din Arabia Saudită, „Roşu“ a urmărit sâmbăt㠄live“ meciul oltenilor cu Gloria şi crede că echipa alb-albastră a fost ocolită de şansă, opinând că lotul trebuie întărit, mai ales apărarea şi atacul. Ungureanu este internat de ieri la Spitalul Fundeni, pentru investigaţii.

- Aţi urmărit pe „Ion Oblemenco“, meciul Universităţii cu Gloria, 1-2, cum aţi comenta această înfrângere, a treia consecutivă pe teren propriu?
- Ştiinţa este urmărită de ghinion. Nu ştiu însă din ce cauză. Până la scorul de 0-1, oltenii au avut trei ocazii clare de gol. Şi la 1-1, şi la 1-2 s-a întâmplat acelaşi lucru: noi am atacat, am avut multe oportunităţi de a înscrie, dar care nu s-au concretizat şi pe tabela de marcaj. Ai noştri n-au reuşit să găsească drumul spre gol, în timp ce bistriţenii au avut două contraatacuri şi au dat două goluri!
- Dacă în precedentele meciuri pierdute acasă, cu Vaslui şi Galaţi, Ştiinţa a jucat fotbal, iar evoluţiile echipei au fost chiar aplaudate, acum s-au auzit şi destule apostrofări la adresa jucătorilor...
- Unii jucători au dezamăgit. Şi atunci când echipa favorită pierde - cum s-a întâmplat sâmbătă cu Bistriţa - e normal să existe supărare şi dezamăgire printre suporteri. Şi noi, „Craiova Maxima“, am fost uneori apostrofaţi, aşa-i în fotbal. Revenind la zi: din cauza lotului destul de restrâns al Universităţii Craiova, se întâmplă pe teren ceea ce s-a... întâmplat şi sâmbătă în această întâlnire cu Bistriţa. Cum lipseşte unul sau doi titulari, este o problemă destul de mare la echipă. Nu intru în detalii, s-a văzut de către toată lumea asta, iar eu nu spun o noutate.
- Cu alte cuvinte, lotul trebuie completat...
- Bineînţeles... Chiar dacă echipa a început să joace bine, în acest moment trebuie aduşi câţiva jucători de valoare deoarece Universitatea are un obiectiv de realizat în această ediţie de campionat, dar şi în viitor. Şi trebuie aduse întăriri!

Găuri mari în apărare!

- Toate compartimentele au nevoie de întăriri?
- Nu decid eu ce trebuie făcut la echipă.
- V-am solicitat doar o părere...
- În opinia mea, cred că atacul şi apărarea sunt cele mai deficitare compartimente. Acestea ar trebui în primul rând completate. Ştie însă Piţi ce trebuie făcut! Sunt „găuri“ mari în apărare. Iar sâmbătă s-a văzut cât de simplu a reuşit Gloria să înscrie cele două goluri.
- Ce face antrenorul Nae Ungureanu?
- Am fost plecat, ca antrenor, în Arabia Saudită, iar de câteva săptămâni am revenit acasă şi sunt în refacere. Nu mă gândesc la fotbal, ci la sănătatea mea.
- Ce s-a întâmplat, de fapt?
- Am avut o problemă de sănătate în Arabia Saudită... Ca urmare a stresului, a nervilor de la un meci de fotbal din Arabia, au apărut unele probleme la inimă, am fost internat acolo şi mi s-a făcut o intervenţie la inimă. În dimineaţa aceasta (ieri - n.r.) m-am internat la Fundeni, pentru unele analize şi investigaţii.

: 9 ( 1 ) - !06-04: 38 de ani de la semifinala de Cupă Europeană cu Benfica
Astăzi, 6 aprilie 2021, se împlinesc 38 de ani de când Universitatea Craiova evolua într-o semifinală de Cupă Europeană, premieră în fotbalul românesc. „N-am avut niciodată o echipă atât de mare”, titra presa la acea vreme.
... [ ]
Craiova Maxima

01-04: Omagiu adus părintelui Craiovei-Maxima
Astăzi, 1 aprilie 2021, se comemorează 7 ani de când ne-a părăsit profesorul Corneliu Andrei Stroe. Veți rămâne mereu în inimile alb-albastre!

A fost unul dintre artizanii Craiovei Maxima. S-a aflat ĂŽn conducerea clubului Uni ... [ ]
Craiova Maxima

26-03-2020: Câtă dreptate aveai, Costică!
Costică Ștefănescu, fostul fundaș al Stelei și al Universității Craiova, ar fi împlinit astăzi 69 de ani.

Ioan Chirilă l-a asemănat cu un diplomat „care pare să-și fi uitat valiza pe vreo masă de conferință, la Genev ... [ ]
[ Florea Adrian ]
Craiova Maxima

25-10-2018: "Nici măcar nu e adevărat"
Mi s-a spus până să se întâmple, aproape. Repede, ca nu cumva să pierd ceva din izbitura acestei vești nenorocite: a murit Balaci.

Evident că n-am crezut și nici măcar nu e adevărat. Mă miră însă cât de ușor cred unii ... [ ]
[ Marius Mitran ]
Craiova Maxima

24-10-2018: Stadionul din Severin va purta numele lui Ilie Balaci
In ziua cand fostul mare jucator era inmormantat cu onorori militare la Craiova, autoritatile unui alt oras din Oltenia decideau ca numele arenei de fotbal sa poarte numele marelui jucator plecat dintre noi la varsta de 62 ani. Stadionul din Drobeta ... [ ]
Craiova Maxima

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii