Craiova meniu:

Craiova, locul doi în topul spectatorilor

[ Liviu Ştefan ]

[ Articole ]
[ : 2010-08-31 ]
[ România ]
 3518 Urziceni şi Craiova au obţinut primele succese în campionatul 2010/2011, singurele care nu au cunoscut gustul succesului rămânând Astra şi Pandurii. Rezultatul din Ghencea a făcut ca aceste două echipe să fie neînvinse şi după ultima rundă.
Niculescu a realizat singura dublă a rundei. Herea, Voiculeţ, Bordeanu, Wesley şi Olariu au marcat din penalti. Jucătorul Brăneştiului a transformat pentru a treia oară o lovitură de la 11 m în ediţia curentă.
Fundaşul CFR-ului, Alcantara, a reuşit să marcheze şi în ediţia 2010/2011, acesta având stabilit un record propriu de invidiat chiar şi de atacanţi: a marcat în fiecare sezon din 2002/2003 până-n prezent, indiferent de campionatul unde a evoluat.
Oţelul a rămas echipa cu cele mai puţine goluri încasate, doar două, iar Dinamo, cu cele mai multe date, 21. Gălăţenii au contabilizat al patrulea gol înscris consecutiv din fază fixă.
Până în prezent, s-au marcat în campionat 146 de goluri, din care 84 în dreptul gazdelor, 62, în prima repriză, unul fiind autogol (Topici, etapa 5). De asemenea, s-au contabilizat 12 duble şi 25 de goluri din penalti.
Aproximativ 56.450 de spectatori au vizionat meciurile etapei de pe stadioane. A fost etapa cu cei mai mulţi spectatori în ediţia curentă.
„U“ Craiova ocupă locul doi în clasamentul spectatorilor prezenţi pe teren propriu. Astfel, în cele trei jocuri de acasă (unul la Severin, două pe „Central“), oltenii au înregistrat o medie de circa 16.000 suporteri/meci. „Alb-albaştrii“ au fost depăşiţi doar de Steaua, echipa bucureşteană având o medie de circa 16.500 spectatori/meci, cifră la care au contribuit însuşi „juveţii“ în primul meci al „militarilor“ din Ghencea (aproximativ 25.000 de suporteri).
Brăneştiul şi Sportul continuă să fie formaţiile ce nu au utilizat încă străini, la polul opus situându-se Vasluiul, echipă ce a ajuns la 18.
Meciurile cu cei mai mulţi astfel de jucători pe teren s-au disputat la Mediaş şi Urziceni, câte 12, iar cu cei mai puţini, la Craiova şi pe Steaua, doar patru.

: 9 ( 1 ) - !08-10-2021: Orele de disputare pentru meciurile din optimile Cupei Romaniei
Marți, 26 octombrie
ACSO Filiaşi – AFC Hermannstadt, ora 15:00
Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte, ora 18:00
dinamo – Fotbal Club Argeş, ora 21:00

Miercuri, 27 octombrie
Minaur ... [ ]
Articole

04-08-2020: 19 ani!
Site-ul UniversitateaCraiova.eu - cel mai vechi website în activitate dedicat Universității Craiova - împlinește astăzi 19 ani de activitate! Lansat pe 4 august 2001 la adresa www.craiova-maxima.com, continuat mulți ani sub numele Universitate ... [ ]
[ Adrian Trasca ]
Articole

11-05-2020: SCM Craiova 2018. Ce bune sunt fetele! ;-)
"Elisei nu e de Craiova!"
Am auzit această propoziție de la un "atotcunoscător" al handbalului la puțin timp după transferul Valentinei Ardean Elisei la SCM Craiova. Pe undeva, omul avea dreptate. Alice avea în palmares Cupa Cupelor cu ... [ ]
[ Adrian Trasca ]
Articole

29-05-2018: Mesaj pentru Bucureşti
Finala Cupei României pornea cu un handicap imens. Se desfăşura la 24 de ore după marea finală Champions League. Acolo unde marile porţi ale Kievului, cântate şi într-o celebră adaptare Emerson, Lake&Palmer după Modest Musorgski, se deschi ... [ ]
[ Cristian Geambasu ]
Articole

09-11-2016: Intotdeauna anti-dinamo
"Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii."

Am văzut nu demult la voi o coregrafie frumoasă inspirată din "Micul Prinţ" a lui Antoine de Saint-Exupery . Deşi acea cratimă în pl ... [ ]
Articole

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii