Craiova meniu:

Silviu Lung senior s-a alăturat Ştiinţei

[ Craiova Maxima ]
[ : 2010-06-22 ]
[ Romnia ]
 3442 Fostul component al Craiovei Maxima se va ocupa de pregătirea portarilor de la Universitatea, printre care se află şi fiul său.
Jucătorii Universităţii Craiova au intrat duminică n cantonament centralizat la baza sportivă din Lunca Jiului. Deocamdată, de pregătirea echipei se ocupă directorul tehnic Sandu Tăbrcă, secundul" George Biţă, preparatorul fizic argentinian Gabriel Martinez Poch şi antrenorul cu portarii, Silviu Lung senior. Ultima dată la Pandurii, Lung a decis să revină printre alb-albaştri, de duminică aflndu-se şi el n cantonamentul echipei. Fostul internaţional craiovean l va avea subaltern" chiar pe fiul său, cu care a mai lucrat şi n sezonul 2005/2006, campionat n care Ştiinţa a revenit n prima ligă. nainte de Pandurii, Lung senior a mai trecut pe la Astra şi Gloria Buzău.

Fostul component al Craiovei Maxima va avea o misiune foarte delicată. Acesta trebuie să-l menţină n formă pe Silviu Lung junior, după ce actualul portar al grupării din Bănie a fost ales, cu 28 la sută din voturi, cel mai bun jucător al Universităţii n sezonul recent ncheiat. n acest top, pe podium s-au mai clasat Valentin Iliev (17%) şi Florin Costea (16%).

: 9 ( 1 ) - !06-04: 38 de ani de la semifinala de Cupă Europeană cu Benfica
Astăzi, 6 aprilie 2021, se împlinesc 38 de ani de când Universitatea Craiova evolua într-o semifinală de Cupă Europeană, premieră în fotbalul românesc. „N-am avut niciodată o echipă atât de mare”, titra presa la acea vreme.
... [ ]
Craiova Maxima

01-04: Omagiu adus părintelui Craiovei-Maxima
Astăzi, 1 aprilie 2021, se comemorează 7 ani de când ne-a părăsit profesorul Corneliu Andrei Stroe. Veți rămâne mereu în inimile alb-albastre!

A fost unul dintre artizanii Craiovei Maxima. S-a aflat în conducerea clubului Uni ... [ ]
Craiova Maxima

26-03-2020: Câtă dreptate aveai, Costică!
Costică Ștefănescu, fostul fundaș al Stelei și al Universității Craiova, ar fi împlinit astăzi 69 de ani.

Ioan Chirilă l-a asemănat cu un diplomat „care pare să-și fi uitat valiza pe vreo masă de conferință, la Genev ... [ ]
[ Florea Adrian ]
Craiova Maxima

25-10-2018: "Nici măcar nu e adevărat"
Mi s-a spus până să se întâmple, aproape. Repede, ca nu cumva să pierd ceva din izbitura acestei vești nenorocite: a murit Balaci.

Evident că n-am crezut și nici măcar nu e adevărat. Mă miră însă cât de ușor cred unii ... [ ]
[ Marius Mitran ]
Craiova Maxima

24-10-2018: Stadionul din Severin va purta numele lui Ilie Balaci
In ziua cand fostul mare jucator era inmormantat cu onorori militare la Craiova, autoritatile unui alt oras din Oltenia decideau ca numele arenei de fotbal sa poarte numele marelui jucator plecat dintre noi la varsta de 62 ani. Stadionul din Drobeta ... [ ]
Craiova Maxima

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii