Craiova meniu:

Cupa Ilie Balaci", ediţia a IV-a

[ Craiova Maxima ]
[ : 2010-06-08 ]
[ Romnia ]

Cupa Ilie Balaci", ediţia a IV-a

 3429 Fosta glorie a Craiovei Maxima, Ilie Balaci, este n aceste zile la Craiova, participnd ca invitat de onoare la o ntrecere ce-i poartă numele. Cupa Ilie Balaci", ediţia a IV-a, va avea loc astăzi la Şcoala Nr. 1 Obedeanu". Abia aştept să mă bucur alături de copii la goluri. mi aduc aminte cu drag de anii petrecuţi la Şcoala Obedeanu. Aici am nvăţat carte, dar şi să joc fotbal. Am fost coleg cu Victor Piţurcă, fraţii Boldici, fraţii Călin. Această şcoală a dat nu doar profesori şi doctori cu nume, ci şi sportivi mari. Stăteam mereu n banca a doua sau a treia, obligatoriu lngă o fată, şi nu aveam nevoie de fiţuici sau telefon mobil ca să copiez şi mă descurcam destul de bine la carte, cataloagele există şi se poate vedea asta. Jucam fotbal mereu, chiar şi cu profesorul de romnă. Odată mi-am uitat haina pe teren, a trebuit să dau ceva explicaţii acasă", şi-a amintit Balaci, n cadrul unei conferinţe de presă.

La ntlnire au mai participat Ionel Nedelcu, director la Şcoala Obedeanu", Olguţa Vancea, profesor de sport la aceeaşi instituţie, şi Milu Mihai, inspector la DJS Dolj.

: 9 ( 1 ) - !05-08-2021: Nae Ungureanu a fost externat
Fostul component al Craiovei Maxima, Nae Ungureanu, a părăsit patul de spital în cursul dimineţii de 4 august, după aproape o săptămână de tratament şi atentă supraveghere. Pe fondul temperaturilor ridicate, „Roşu“ suferise un acciden ... [ ]
Craiova Maxima

06-04-2021: 38 de ani de la semifinala de Cupă Europeană cu Benfica
Astăzi, 6 aprilie 2021, se împlinesc 38 de ani de când Universitatea Craiova evolua într-o semifinală de Cupă Europeană, premieră în fotbalul românesc. „N-am avut niciodată o echipă atât de mare”, titra presa la acea vreme.
... [ ]
Craiova Maxima

01-04-2021: Omagiu adus părintelui Craiovei-Maxima
Astăzi, 1 aprilie 2021, se comemorează 7 ani de când ne-a părăsit profesorul Corneliu Andrei Stroe. Veți rămâne mereu în inimile alb-albastre!

A fost unul dintre artizanii Craiovei Maxima. S-a aflat în conducerea clubului Uni ... [ ]
Craiova Maxima

26-03-2020: Câtă dreptate aveai, Costică!
Costică Ștefănescu, fostul fundaș al Stelei și al Universității Craiova, ar fi împlinit astăzi 69 de ani.

Ioan Chirilă l-a asemănat cu un diplomat „care pare să-și fi uitat valiza pe vreo masă de conferință, la Genev ... [ ]
[ Florea Adrian ]
Craiova Maxima

25-10-2018: "Nici măcar nu e adevărat"
Mi s-a spus până să se întâmple, aproape. Repede, ca nu cumva să pierd ceva din izbitura acestei vești nenorocite: a murit Balaci.

Evident că n-am crezut și nici măcar nu e adevărat. Mă miră însă cât de ușor cred unii ... [ ]
[ Marius Mitran ]
Craiova Maxima

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii