Craiova meniu:

Ruga pentru Marius

Sa nu lasam sa moara inca un om!

"Distrus psihic, Marius Suleap, cel care l-a lovit involuntar pe Neamtu, ..." (Gazeta de Sud)
Cristi a plecat! Nimeni si nimic nu il mai poate intoarce! Intre atatia oameni tristi, unul dintre cei mai grav afectati este Marius Suleap!
Afectat de acest accident nefericit, Marius e posibil sa nu isi mai revina niciodata! Oricum, complet nu isi va mai reveni vreodata! Dar pentru el viata merge si trebuie sa mearga inainte!
Eu consider ca nu e vinovat! I se putea intampla ORICUI!

Adi
Intotdeauna alb-albastru!


Fii tare, Marius!


Randuri de la oameni

"NUMAI ADEVARUL DAINUIESTE!"- Vauvenargues

Leutz ai mare dreptate, Marius este nevinovat si el ar trebui sa inteleaga acest lucru, cu toate ca este foarte greu, dar viata merge inainte si nu este blinda cu nimeni, noi trebuie sa invingem toate obstacolele.
Pentru Marius numai bine, multa putere de a merge mai departe si multa bafta in viata si in fotbal.
Marius fi tare esti bun si esti un "ALB-ALBASTRU"!

Lisa Luisaadriane eu zic ca ai dreptate si ca nu este vina lui ci a fost doar un simplu accident si ar trebui sa priveasca viata inainte cu capu sus si sa nu se mai gandeasca la trecut ptr ca n-are nici un rost
eu ii zic sa uite tot
sal si sper sa ramana la craiova in continoare

hai craiova

dani sandaPentru Marius

Cu siguranta a fost un accident nefericit si Marius Suleap nu este vinovat in nici fel. Sper sa treaca peste asta cit mai repede. Pur si simplu Dumnezeu a vrut sa-l ia pe Cristi la el!
Odihneste-te in pace Cristi!
Marius, sunt alaturi de tine!

BusterB66Pentru Marius si Cristi cu dragoste si prietenie

Am trait ceva timp alaturi de echipa asta care pare a fi fost blestemata cindva, probabil cind toti ochii hulpavi ai pigmeilor se uitau "in sus" la stralucirea unor adevarati fotbalisti. Blestemata de dusmani sau poate doar prabusita sub iubirea uneori aproape nefiresc de intensa a propriilor suporteri, Stiintza ultimilor ani ramine ca o rana deschisa care pare ca nu se mai poate vindeca.

Ce poate fi mai tragic pentru doi tineri decit ceea ce a vrut destinul sa se intimple cu Cristi si cu Marius?

Ce poate fi mai tragic pentru un om decit sa-si chinuie constiintza cu un ACCIDENT NEFERICIT?...

poate doar NEPASAREA celorlaltzi, uitarea si indiferentza cu care trecem de obicei prin viatza... poate doar privirile 'oblice' si stinjenite, poate doar lipsa curajului de a sta linga un om care are nevoie de NOI, de totzi: de la cel mai apropiat prieten si pina la cel mai 'necunoscut' suporter...

VOI TOTI cei care puteti, VOI TOTI cei care simtiti ceva pentru aceasta echipa, VOI TOTI CEILALTZI care in decursul anului sinteti 'contra' noastra, FITI CURAJOSI macar o singura data, FITI ALATURI macar o singura data de un om care are nevoie de SPRIJUNUL nostru al tuturor. e suficienta tragedia unei familii! opritzi tragedia inca a unei mame, a unui tata, a unei sore, a unei iubite! nu lasati inca un tinar prada singuratatzii!

MARIUS, nu-ti pot spune decit atit: traieste de acum si pentru Cristi, joaca de acum incolo si pentru Cristi, pentru ca sint sigur ca acelasi lucru ti l-ar fi spus si el... fiecare pasa, fiecare gol, fiecare bucurie, de acum incolo ai cu cine sa o imparti... sa o imparti cu cel care te priveste de acolo, de sus, fara resentimente...

Din fericire, tu nu esti (ca de altfel noi totzi) decit o simpla unealta in mina destinului... Lasa-l pe Crsiti sa se odihneasca acolo unde a fost chemat si continua aici sa-i duci mai departe iubirea pentru fotbal si pentru aceasta echipa.

Marius, capul sus!
Cristi, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Laurentiu
22 februarie 2002, DublinPentru Marius, din partea unui suporter al altei echipe

am incercat sa postez acest mesaj pt Marius ...
dar nu pot, sunt probleme cu user, password ...
posteaza-l tu pentru mine, te rog
nu conteaza de la cine e ... important e ca Marius sa citeasca asta

"nimeni nu e perfect, toti am facut (din greseala cel mai ades) lucruri care i-au ranit pe cei din jur. viata merge inainte, cu bune, cu rele ... dar merge inainte.
daca Cristi si-ar fi putut reveni, probabil ca unul din primii oameni pe care ar fi vrut sa ii vada ar fi fost Marius, si i-ar fi zis: "Mergi inainte, fa-o pentru mine!"
nu mai am ce sa zic ...
curaj! suntem alaturi de tine, si nu suntem putini!

toti gresim ...
tu, Marius, alege sa fii unul din cei care merg inainte!"

multumesc anticipat
danAi dreptate

Nu a fost vina lui Suleap... Problema este: isi va reveni?

Chip
"101% Stiinta"In fata (dragostei si-a) mortii, noi toti redevenim copii

Sincere condoleante din partea unui stegar! Marius Suleap, fii tare, tu ai fost doar un ghinionist. I se putea intampla oricui.
Craioveni, suporterii brasoveni sunt alaturi de voi in aceste momente...

jay_Sunteti niste Oameni cu suflet extraordinar

Va multumim in numele tuturor suporterilor Universitatii Craiova si in numele celor care il cunosteau pe Cristi Neamtu, apreciem gestul Dvs ca suneti alaturi de noi in momentele grele prin care trecem.

brandonelNu e vina lui

Toata lumea stie ca nu a fost vina lui Suleap, dar cine nu s'ar simti la fel in locul lui? Poate doar Netoiu.
Marius trebuie sa fie tare, pentru ca e tanar si are toata viata inainte. In plus, il asteapta o cariera fotbalistica stralucitoare...

Andy
suporter RapidPT.MARIUS SULEAP.....FII TARE SI INCEARCA SA UITI PE CAT POSIBIL CELE INTAMPLATE.SE PUTEA INTAMPLA ORICUI.SI EU SUNT JUCATOR DE FOTBAL,DAR LA UN NIVEL MAI INFERIOR SI POT SA SPUN CA CE S-A INTAMPLAT A FOST UN ACCIDENT.SUNT ALATURI DE TINE SI DE ECHIPA CRAIOVEI PANA LA MOARTE!!!

Bogdan CAPRIORU
Suleap s-a prăbusit în genunchi

Fotbalistii craioveni au primit vestea că Neamtu a murit cînd se aflau la antrenamentul efectuat pe plaja Mării Mediterane. Cînd secundul Popovici le-a spus ce s-a întîmplat, Marius Suleap s-a prăbusit în genunchi si a izbucnit în plîns. Colegii l-au dus la hotel si Marius a urcat singur în cameră. Cînd ceilalti băieti au plecat la masă, Suli a refuzat si a spus că vrea să rămînă singur. De teamă să nu facă vreo prostie, coechipierii l-au luat mai mult pe sus si l-au dus în sala de mese. Cît timp a durat prînzul, dinspre grupul oltenilor s-a auzit doar zgomotul farfuriilor si al tacîmurilor. Iar mîncarea a rămas mai mult pe masă. Beneficiind si de faptul că reprezentantul Tarom în Cipru, Emilios Toma, este si consul onorific al României, oltenii sînt încrezători că sicriul cu corpul neînsufletit va putea fi transportat mîine în tară, în cursa Larnaca - Bucuresti. Chiar dacă turneul ar trebui să dureze pînă miercuri, tot mîine ar fi dorit să părăsească Insula Afroditei si echipa, însă locurile libere din avion sînt mult prea putine pentru a lua întreaga delegatie. Dacă nu se va putea face ceva, craiovenii vor ateriza în Capitală duminică dimineată. Apoi vor pleca spre Craiova, pentru a participa la înmormîntarea lui Cristi.
"Fii tare, Marius, mama!"

Elena Suleap, mama celui care l-a lovit pe Cristi Neamtu, spune că de două zile trăieste numai cu cafea si distonocalm

"Mamica, nu sunt vinovat cu nimic!". Cînd si-a sunat mama, Marius Suleap a încercat s-o convingă de faptul că accidentarea lui Cristi Neamtu a fost doar o lovitură dură a destinului

Dan Udrea, Cristian Robu (Botosani)

Pe Aleea Curcubeului din municipiul Botosani, familia Suleap trăieste un adevărat cosmar de cînd a aflat că Marius al lor l-a accidentat grav pe colegul său, Cristi Neamtu. Părintii Elena si Mircea, precum si fratele său Iulian trăiesc clipe de groază. Asistentă la Spitalul de Copii "Cuvioasa Paraschiva", Elena Suleap, în vîrstă de 47 de ani, era ieri blocată după ce a auzit că Neamtu a murit. "Trăiesc cosmarul vietii mele. De o săptămînă nu mai sînt bună de nimic. N-am mîncat nimic de două zile, mă hrănesc numai cu cafea si distonocalm. Eu am văzut multe la viata mea, că doar sînt asistentă si în spitale sînt fel si fel de cazuri, dar acum tremur încontinuu si nu pot să dorm nici un minut. Astăzi de dimineată am auzit că a murit Cristi si nu mă mai pot opri din plîns. Ce-o fi în sufletul mamei acestui băiat care a dispărut la doar 21 de ani?! A plecat săracu' de acasă si vine acum în cosciug. Doamne, Dumnezeule!, de ce a trebuit să ni se întîmple nouă una ca asta?", suspină mama lui Marius Suleap.

"O să-l aibă pe constiintă toată viata"
De la producerea accidentului, joia trecută, si pînă ieri, Elena Suleap a discutat o singură dată la telefon cu fiul său. "Mi-a dat telefon la vreo două zile după incident. Am ridicat receptorul si n-am apucat să zic nimic. . Atît mi-a spus", îsi aminteste doamna Suleap din discutia cu Marius. "Despre faptul că Marius l-a lovit si i-a provocat o fractură, am aflat prima dată citind în ProSport. Apoi, a două zi seara, m-a chemat sotul meu să vin să mă uit la televizor. si atunci am văzut negru în fata ochilor", rememorează Elena Suleap.

Nu vrea să-l lase la înmormîntare
Mama fotbalistului craiovean spune că va fi prezentă mîine pe Aeroportul Otopeni pentru a fi alături de băiatul său în aceste momente grele. Ea va încerca să-l convingă să nu mergă la înmormîntare. "Nu vreau să treacă prin alte chinuri si cred că e mai bine să nu mergem. Probabil că s-ar simti si mai vinovat, si cine stie ce s-ar mai putea întîmpla? Eu am lesinat într-o seară cînd eram la serviciu si s-a anuntat la televizor că Marius a făcut o depresie". Desi lacrimile aproape că o opresc să mai vorbească, Elena mai are puterea să-i transmită un mesaj fiului său. "Fii tare, Marius, mamă!. Sîntem lîngă tine si te asteptăm să vii acasă".

21 februarie 2002Referitor la Marius Suleap, cel care l-a lovit involuntar pe Cristi, ea a afirmat: "Copilul ăsta e nevinovat si nu-l acuz de nimic. În locul lui putea fi altcineva. Sau chiar Cristi putea să lovească pe altcineva. Dar acestea sînt regulile jocului. Repet: nu-l consider vinovat pe Marius, mai mult, îi doresc să ajungă un mare fotbalist, pentru că e destul de tare, si am înteles că e cu psihicul la pămînt".

Ioana Cioboată, mama lui Cristi Neamtu

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii