Craiova meniu:

Despre site

Primul site al Universitatii Craiova si, totodata, al vreunei echipe din Romania, a fost realizat in 1997 de Laurentiu Padeanu si Adrian Motarlichie.

Site-ul Craiova Maxima a fost infiintat de Silviu "Buster" la jumatatea anului 2001. Inainte, insa, Silviu a avut site-ul pe un server free (geocities), unde a pregatit minutios crearea si lansarea acestui site. Prima data despre site apare intr-un comentariu la http://www.ucraiovafc.go.ro/ si este 27 iunie 2001.

Din 4 august 2001, site-ul a fost preluat si refacut ca structura de Adrian - care intretinea propriul site personal, actualul Leu_alb_albastru web page -, design-ul ramanand, cu mici modificari de structura, cel preluat de la Silviu.

In campionatul 2001/2002, in primul sezon de activitate, site-ul a fost deseori primul din Romania care a anuntat rezultatele oficiale ale Stiintei, precum si cronicile sau insemnarile de meci.

Ianuarie 2002: la initiativa site-ului, agentia internationala de presa "Onefootball" a actualizat datele despre Universitatea Craiova, realizand o imagine mai fidela si mai completa a clubului pentru vizitatorii site-ului agentiei.

12 ianuarie 2002: Ziarul "Editie Speciala" din Craiova anunta aparitia site-ului si intentia acestuia de a realiza o sectiune speciala dedicata echipei 1982/83!
Un nou site pentru Universitatea Craiova
Zilele trecute, câtiva iubitori ai grupării "alb-albastre" au înfiintat o nouă adresă de internet a echipei fanion din Bănie, www.craiova-maxima.com. Acestia doresc ca formatia craioveană să fie cunoscută mai bine, atât în tară cât si în străinătate. Tot în cadrul acestui site, providerii lui vor să realizeze o sectiune amplă despre teamul de glorie al Craiovei din anul 1983 si despre alti jucători care au scris istoria frumoasă a "Campioanei unei Mari Iubiri". Pentru acest lucru, ei au cerut ajutorul redactiei Sport a cotidianului "Editie Specială de Oltenia". Printre altele, site-ul, înfiintat de Adrian Trască, vă invită să vă spuneti părerea despre actualul lot al Universitătii, clasamentul si rezultatele Diviziei A, palmaresul "alb-albastrilor", fotografii si link-uri.
Narcis Drejan ("Editie Speciala" - Craiova)

Site-ul a fost prezentat la posturile de televiziune TV Romania 1 si 3TV Craiova!

Februarie 2002: Grupul de discutii
Site-ul Craiova Maxima lanseaza grupul de discutii Craiova Maxima dedicat suporterilor Stiintei - inscrierea posibila dand click aici - grup ce va reuni majoritatea suporterilor internauti ai Stiintei.
Grupul avea 235 membri in august 2004, 470 membri in decembrie 2005!

16 martie 2002: Primul site care a pus la dispozitie imnul "Cantec pentru Oltenia" in format mp3
Aceasta s-a intamplat la exact 19 ani de la istorica victorie, 1-0 cu FC Kaiserslautern, care a dus Universitatea Craiova in semifinalele Cupei UEFA. Contributie decisiva la aceasta realizare a avut-o Ciprian.
Aparitia imnului pe alte site-uri a fost posibila prin preluarea acestuia de pe site-ul Craiova Maxima, lucru pe care suporterii "Stiintei" au libertatea sa il faca fara a cere un acord in prealabil.

19 iulie 2002: Site-ul Craiova Maxima in ... Catavencu
Catavencu, saptamina 15-21 iulie 2002, pag. 18, rubrica "Diverse despre calculatoare"
"Daca vreti sa fiti iubiti, dovediti ca sunteti demni de iubire!"...Nu, nu este motto-ul unui site care promoveaza dragostea pentru oameni, ci dimpotriva chiar. Acestea sunt cuvintele aflate pe prima pagina a adresei www.craiova-maxima.com, site-ul oficial al galeriei Universitatii. Da, cea din Craiova. Da, are si poze. Cu Netoiu? Nu am vazut, in schimb am gasit niste apelative blande si niste epitete de bun simt, gen orgolios, tigan, parvenit, clovn, catel etc... Pai, sa zica mersi oltenii ca le-a lasat pana la urma echipa, ca daca se supara putea sa o mute acasa la dumnealui. Cum unde? In curte la Doi s'un sfert... "

16 august 2002: Site-ul Craiova Maxima in "Gazeta Sporturilor"
Prestigiosul cotidian "Gazeta Sporturilor", cel mai vechi ziar de sport din Romania, a citat in editia de vineri, 16 august 2002, site-ul Craiova Maxima cu privire la regretabila alegere a lui Popescu Gheorghe de a deveni catzel. "Gazeta Sporturilor" a introdus in paginile sale ideea (introdusa la rubrica de stiri) - Site-ul Craiova Maxima isi exprima regretul pentru moartea unuia din simbolurile Stiintei: Gheorghe Popescu: "Voi da totul pentru Dinamo" - chiar a doua zi dupa ce aceasta a fost introdusa in site!

12 decembrie 2002: Ziarul "Editie Speciala" face o enumerare a site-urilor "Stiintei"
Site-ul Craiova Maxima este clasificat drept "cel mai complet site":
http://www.craiova-maxima.com - actualizat zilnic, cel mai complet site
http://www.universitateacraiova.eu/leu_alb_albastru - site personal, actualizat

2 aprilie 2003: Ziarul "Editie Speciala" apreciaza site-ul Craiova Maxima
Ziarul "Editie Speciala" apreciaza site-ul Craiova Maxima drept "cel mai complex site legat de echipa de fotbal din Bănie"!

Octombrie 2003: Primul magazin virtual al Universitatii Craiova
Site-ul Craiova Maxima a lansat primul magazin virtual dedicat Universitatii Craiova, cu mult inaintea celui oficial! Initial a functionat pe baza de incredere in vizitatori, cu trimiterea coletului la adresa dorita de cumparator, ulterior, din cauza mai multor colete neridicate, modul de lucru schimbandu-se.

22 noiembrie 2003: Site-ul Craiova Maxima in "Prosport"!
Intr-un articol aparut vineri, 21 noiembrie 2003, in care face o prezentare a site-urilor oficiale a divizionarelor "A" din Romania, cotidianul "ProSport" a inserat si 4 adrese realizate de suporteri ale celor 4 mari cluburi de fotbal din Romania, Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova si Rapid (ordinea fiind cea din ziar). Site-ul Stiintei exemplificat - cu precizarea, facuta pentru toate cele 4, "unele dintre ele fiind chiar mai vizitate (decat cele oficiale)" - este http://www.craiova-maxima.com/, adica site-ul Craiova Maxima.

2004: Forumul Craiova Maxima devine forumul oficial al suporterilor Universitatii!
Realizat de Dorin, la propunerea inaintata clubului de catre Adrian, forumul Craiova Maxima devine forumul oficial al suporterilor Campioanei Unei Mari Iubiri, Universitatea Craiova!

12 aprilie 2004
Site-ul Craiova Maxima a atins cifra de 100.000 de vizitatori!

4 august 2004: O noua premiera Craiova Maxima: "M-a facut mama oltean!"
La aniversarea a 3 ani de la primele cronici, site-ul Craiova Maxima a lansat in premiera pe net melodia "M-a facut mama oltean" in interpretarea lui Marius Dragomir.

9 noiembrie 2004: Melodia ... "Hai Craiova!"
Site-ul Craiova Maxima vine cu o noua surpriza pentru vizitatorii sai! Hai Craiovaaaaa!
Melodia am primit-o de la Ciprian.

In 2006 site-ul poate fi accesat la adresele www.universitateacraiova.eu (apartinand lui Laurentiu) si www.craiova-maxima.com fiind cel mai vechi site al Universitatii Craiova, o istorie mereu prezenta.

In topuri site-ul a reusit unele performante, astfel:
- Locul 3 in http://www.voturi.ro/ (12 ianuarie 2002)
- Locul 1 in Golden Top 100 - http://www.goldentop100.ro/ - sectiunea "Sport" din septembrie 2001 pana in ianuarie 2002
- Locul 1 in Romanian American Top 100 - http://romania.mytopsitelist.com/romusa/ - din septembrie 2001 pana in martie 2002
- Locul 10 in http://counter.rosite.ro/ per total (1 octombrie 2003)
- Locul 1 in http://counter.rosite.ro/ sectiunea "Sport" (1 octombrie 2003)
- Locul 10 in http://www.hot100.ro/ per total (18 ianuarie 2002)
- locul 5 in http://www.hot100.ro/ sectiunea "Diverse" (18 ianuarie 2002)
- Lider in http://www.betesda.com/ (ianuarie 2002, in top10 din octombrie 2001 pana in martie 2002)
- Locul 3 in http://www.statistici.ro/ sectiunea "Sport" (12 ianuarie 2002)
- Lider in http://counter.rosite.ro/ sectiunea "Sport" (iulie 2003)

Daca se realizeaza cautare dupa cheia "Craiova", site-ul se afla in prim plan in majoritatea topurilor.

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii