Craiova meniu:

Dinamo, monstrul si rusinea fotbalului romanesc

11 motive pentru care e rusinos sa fii dinamovist

1. Ati fost creati la ordin, in teroarea instaurata in Romania dupa 1945 care a produs monstri si in sport, in locul echipelor aparute firesc, din pasiunea unor oameni competenti.

2. Din cauza voastra, au fost desfiintate echipe de traditie. Ca sa aveti un loc in prima liga, generall au calcat pe cadavrele altor doua echipe: Unirea Tricolor Bucuresti si Ciocanul Bucuresti.

3. Ati comis, mai ales in perioada 85-89, nenumarate abuzuri, distrugind campionatul si subminind insasi ideea de competitie. Ati perfectionat in acea perioada meciurile aranjate, moda presiunilor, a santajului si tehnicile de corupere a arbitrilor si adversarilor.

4. Ati desfiintat prin abuzurile voastre grosolane Gheata de Aur.

5. Aveti de departe cei mai putin suporteri dintre echipele romanesti care au facut performanta (nu mai comentam iarasi cum), si de departe cei mai putin suporteri dintre echipele din Bucuresti in afara de minusculele FC National si Sportul Studentesc.

6. Asa-zisa voastra galerie e renumita a fi cea mai violenta dintre galeriile din tara, dar si cea mai lasa. In vara lui 2006 au devalizat o benzinarie din Bulgaria, fiind atacati apoi de localnicii revoltati. Pe 3 iunie 2006, in ruinele stadionului de trista amintire Florea Dumitrache (Dinamo II), circa 100 de brute dinamoviste au atacat cu bestialitate o mana de suporteri pasnici (in jur de 20) ai Universitatii Craiova, din care doar un sfert erau intre 18-45 ani, restul fiind adolescenti sau simpli cetateni.

7. Sunteti renumiti ca avand galeria cea mai stupida dintre toate celelalte galerii din tara, avand la activ printre altele vandalizarea unui avion al companiei Blue Air, la o deplasare in Belgia, de catre o sleahta de derbedei dinamovisti aflati sub influenta aburilor alcoolului, care la un moment dat un incercat sa deschida usa avionului in mers (sic!) pentru a isi satisface nevoile fiziologice.

8. Aveti cei mai antipatici actionari dintre toate echipele din Liga 1, printre care un fost vanzator de butelii rudimentar si arogant, un fost securist oportunist.

9. Sunteti singura grupare din Liga 1 care si-a insusit o porecla care in limba romana suna denigrator (caine se incadreaza in aceeasi categorie cu porc, bou sau magar), asta in timp ce toate celelalte grupari si-au ales nume de vietuitoare demne si nobile sa le reprezinte (vultur, leu, etc.), fara macar sa realizati ridicolul situatiei.

10. Dintre echipele bucurestene foste departamentale participante in cupele europene (beneficiare ale tuturor avantajelor decurse din calitatea de a avea sediul in capitala) aveti cel mai mic randament in cupele europene, reusind performante cum ar fi acelea de a fi eliminati in mod hilar de echipe cvasi-necunoscute cum ar fi albanezii de la 17 Nentori Tirana sau pescarii amatori islandezi de la Knattspyrnufelag.

11. Aveti cel mai urat si obscur stadion din Bucuresti si din tara.

Sunteti departe de spiritul adevarat al sportului si al fotbalului, acela de spirit liber, rebel, de demnitate si pasiune. Pentru ca sunteti incapabili sa intelegeti toata frumusetea acestui sentiment, ii urati pe cei care nu sunt ca voi. Din fericire pentru noi toti, ei sunt majoritari. Desigur, exista si dinamovisti de buna credinta, in numar foarte mic din pacate. Marea masa a voastra e o lume stramba, hada, monstruoasa, asa ca sufletul vostru patat. O lume fara voi ar fi o lume mai buna, o lume cu mai putina hotie, violenta si mizerie, CUM VA SUPORTATI, NETREBNICILOR?

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii